Zaal verhuur

UIT-spanning het STROOMHUIS beschikt over voldoende ruimte om uw gasten ontvangen. Indien gewenst, kunnen wij ook de invulling van uw gelegenheid vormgeven.

Opzoek naar een locatie voor een bijvoorbeeld een feestje, een receptie of een zakelijke gelegenheid? UIT-spanning het STROOMHUIS heeft de beschikking over 3 zalen. Al deze zalen hebben een naam die refereert naar het oorspronkelijke gebruik.

U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te nemen in ons pand en om de mogelijkheden te bespreken.

Hulprailruimte

De benedenverdieping, waar UIT-spanning het STROOMHUIS is gevestigd, is het voormalige hulprailruimte.
In deze ruimte en op het aangrenzende terras worden tijdens openingstijden heerlijke lunches en lekkernijen geserveerd.

Bedieningszaal

Op de bovenverdieping komt u gelijk in de Bedieningszaal. Dit is een kleine zaal (8,50 x 10 meter) waar met name exposities worden gehouden. Vanwege de doorlopende karakter van de verschillende exposities, is deze ruimte in de regel niet beschikbaar voor verhuur.

Toestellenzaal

Deze grote ruimte (8,10 x 15,50 meter, tot 100 personen) is geschikt voor verschillende doeleinden en is voorzien van diverse audio-visuele apparatuur. De ruimte wordt o.a. gebruikt om kleinschalige theater voorstellingen te geven of om filmpubliek te vermaken met diverse films.

Zakelijk

Of het nu gaat om een zakelijke lunch, een workshop, een meeting of een bedrijfsfeest: ook voor uw zakelijke activiteiten kunt u bij UIT-spanning het STROOMHUIS in Neerijnen terecht.

Indien gewenst kunt u beschikken over de nodige apparatuur zoals een beamer, whiteboard etc. Tevens is gratis WiFi beschikbaar. 

Vul het het contactformulier in of neem telefonisch contact op met:
Brenda van Geresteyn
+31(0)418 651 943
+31(0)6 294 241 49

Gratis WiFi

Vraag een medewerker om de login-gegevens

Wandelroutes

Drie gemarkeerde paaltjesroutes.

Fiets oplaadpunt

Maak vrij gebruik van het fiets oplaadpunt.

Prettig parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid.